Prajitura Kiss






Ingrediente:
Pt blat:
2 oua
100ml ulei
100g zahar
200ml lapte
220g faina (pt un aluat care curge)
2 linguri cacao
½ praf de copt
Pt crema
1 budinca de capsuni
300ml lapte
150g zahar
200g unt moale (eu am pus 200ml frisca)
Pt glazura:
100g ciocolata de menaj
50ml frisca lichida

Pt blat am batut ouale cu zaharul, am adaugat uleiul cate putin, pana s-a facut o maioneza dulce.



Apoi am pus laptele si faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacaua. E un aluat care curge usor. Se coc 4 foi. Eu am facut 2 foi mari si le-am taiat pe fiecare in 2.



Pt crema am facut o budinca normala, am lasat-o la racit.



Am amestecat budinca cu frisca batuta. Pt crema cu unt, se bate untul spuma si se adauga cate o lingura de budinca.



Am pus crema intre foi, desupra am turnat glazura din ciocolata topita, subtiata cu frisca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu