TIRAMISU




Ingrediente:
1 pachet piscoturi pentru Tiramisu,
1 cutie mascarpone,
1 cutie frisca Hulala,
3 oua,
150 gr zahar,
esenta de rom,
cacao,
cafea fara zahar sau ness fara zahar,


Mod de preparare:
Se freaca zaharul cu galbenusurile. Dupa ce amestecul devine spumos, se adauga cutia de mascarpone si se amesteca bine (se poate folosi mixerul).

Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine. Se adauga esenta de rom.

Intr-un vas, se pune un strat subtire din crema obtinuta, apoi se pun piscoturile (trecute prin cafea, foarte putin, doar sa se umezeasca), unul langa altul ca sa acopere toata suprafata vasului.

Peste ele se pune un strat de crema, apoi alt strat de picoturi, terminandu-se cu crema, peste care se pudreaza cacao.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu