Negresa



Ingrediente

25 gr unt
200 ml lapte
200 gr zahar
200 gr faina
4 oua
5 linguri cacao
1 plic praf de copt

Pt glazura:

1 ciocolata cu lapte (100gr)
1 lingura unt
2 linguri de lapte


Mod de preparare reteta Negresa

Intr-o craticioara punem la fiert untul+zaharul+laptele+cele 5 lg de cacao. Amestecam incontinuu pana ce da un clocot doua dupa care se da la racit.

Adaugam apoi pe rand faina+praful de copt+galbenusurile+albusurile pe care le batem spuma si amestecam incontinuu. Pregatim tava in care punem hartie de copt si tapetam cu unt apoi adaugam compozitia obtinuta si dam la cuptor pt 40 de min.

Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se pregateste glazura.

Glazura: intr-o craticioara topim ciocolata peste care adaugam untul si laptele si amestecam pana se formeaza o pasta. Dupa ce s-a racit si glazura ornam prajitura.

Pofta buna!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu